Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Το MEGA έχει τη μύγα στη σκούφια- ποιον θέλει να πείσει ότι δεν συνεργάζεται με τους τσάμηδες

Ο υπουργός του Μπερίσα στην προ ημερών επέτειο του ΜΕΓΚΑ
Διαβάσαμε σε βορειοηπειρωτικό ιστολόγιο που τώρα τελευταία έχει γίνει βασιλικότερο του βασιλέως, σχετική ανακοίνωση τύπου του νεο-μπερισικού ΜΕΓΚΑ που διαμαρτύρεται για την «ανώνυμη συκοφαντική προπαγάνδα» από κάποια ανώνυμα ιστολόγια, πιθανώς  συμπεριλαμβάνοντας σ΄αυτά και το δικό μας ιστολόγιο.
Πάντως η τέτοιου είδους «κατηγορία» εμάς μας τιμά και μας κάνει υπερήφανους, γιατί είμασταν οι πρώτοι  που ξεσκεπάσαμε  το εθνικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει σχεδόν εδώ και δυο χρόνια το αυτοαποκαλούμενο «κόμμα των ελλήνων».
Στα όσα έχουμε γράψει μέχρι σήμερα δεν αφαιρούμε όυτε λέξη, μάλιστα  θα είμαστε πιο σκληροί εφόσον  οι κύριοι αυτοί συνεχίζουν αυτές τις κρίσιμες στιγμές να αποπροσανατολίζουν τους έλληνες της Αλβανίας.
Τώρα για να ασχοληθούμε και με την ουσία του θέματος:
1. Δεν κατανοώ γιατί ενοχλούνται  οι άνθρωποι του νεο-μπερισικού κόμματος όταν γράφουμε ότι το κόμμα αυτό είναι αυθεντικό δημιούργημα  του αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα (τουλάχιστον αυτό που φαίνεται…). Αν εξαιρέσουμε τον «πρόεδρο»    Χρ. Κίτσο που , απ΄όσα είμαστε εις θέσιν να γνωρίζουμε, δεν έχει εμπλακεί άμεσα με την πολιτική, όλα τα άλλα στελέχη έχουν άμεση σχέση με το κράτος του Μπερίσα. Μην αναφέρουμε αυτή τη στιγμή συγκεκριμένα  ονόματα.
2. Η στιγμή που ιδρύθηκε αυτό το μόρφωμα, αμέσως μετά τις εκλογές της 29 Ιουνίου 2009, εκλογές κατά τις οποίες το ΚΕΑΔ και η Ομόνοια αρνήθηκε τη συνεργασία με το Μπερίσα, δείχνει καθαρά πως ιδρύθηκε ως αντίβαρο του ΚΕΑΔ και «δούρειο ίππο» του Μπερίσα για να αλώσει παραπέρα τη μειονότητα.
3. Άλλωστε η άμεση εμπλοκή σημαντικών μειονοτικών στελεχών του Δ.Κ του Μπερίσα όπως ο υπουργός Εργασίας κ. Σ.Ξέρας και όλοι ανεξαιρέτως οι υπάλληλοι που υπάγονται σ΄αυτό το υπουργείο, αν μη τι άλλο δείχνει την άπευθείας εξάρτηση του ΜΕΓΚΑ από τις δομές του αλβανικού κράτους.
4. Σχεδόν σε όλα τα δημοσιεύματα και τις αναφορές των αλβανικών εφημερίδων για το κόμμα αυτό, σημειώνεται πως το κόμμα αυτό αποτελεί το μέσο του Σαλί Μπερίσα για να  μπει στη Μειονότητα.
5. Για να είμαστε και στην επικαιρότητα, ας μην ξεχνάμε  ποιοι είναι οι υποψήφιοι του ΜΕΓΚΑ για τις τοπικές εκλογές. Αν και θα αναφερθούμε εκτενώς σ΄ αυτό το θέμα, ας σημειώσουμε σήμερα πως  κατά το 100% οι υποψήφιοι είναι ή υπάλληλοι του καθεστώτος Μπερίσα ή πρόσωπα που έχουν άμεση σχέση με το Δ.Κ. και τα πολιτικά περιβάλλοντα των μειονοτικών μεγαλο-στελεχών του Σαλί Μπερίσα
6. Ακόμα για σήμερα, για να μη μας διαφεύγει, ο Σαλί Μπερίσα στον συνασπισμό του έχει και το πλέον ενοποιημένο κόμμα των Τσάμηδων. Εάν για το ΜΕΓΚΑ και για όσους Βορειοηπειρώτες ή Ελλαδίτες  το στηρίζουν δεν σημαίνει κάτι… τότε πραγματικά υπάρχει τεράστια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου