Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Μαύρα σύννεφα πλάκωσαν το στρατόπεδο Ξέρα


Ksera-Berisha-ne-Dervician-Οι Δερβιτσιώτες ψηφίζουν το δικό τους παιδί και όχι το «παιδί» του Σαλί Μπερίσα

Αυτό το χουνέρι που παθαίνει ο Ξέρας στις λίγες εμφανίσεις του που κάνει στη Δρόπολη, θα μείνει στην ιστορία. Εκεί που πήγε ή σχεδόν τον έδιωξαν ή τον αντιμετώπισαν αδιάφορα. Αυτό συνέβη και στη Γοραντζή, όπως γράφει και σε σχόλιο κάποιος αναγνώστης της ιστοσελίδας, ενώ στο Ζερβάτες τον έδιωξαν κακήν κακώς.
Αυτό που κυκλοφοράει στη Δρόπολη είναι πως ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο μοναδικός υπουργός που προέρχεται από τη μειονότητα και που κυριολεκτικά ξεπουλήθηκε  στα πάσης φύσεως συμφέροντα του Σαλί Μπερίσα. Κι άλλοι περάσαν από υπουργιλίκια, έκαναν τις ζαβιές και τις αποστασίες, το «έργο» όμως και οι «ημέρες» του Ξέρα στο υπουργείο Εργασίας και ως στέλεχος του εθνικού συμβουλίου του Δημοκρατικού Κόμματος θα μείνει «ανεξίτηλο» στη μνήμη αλβανών και μειονοτικών.
Αν και φουσκώνει σαν κούρκος  για τα έργα , στην πράξη αυτήν την τετραετία  στη Δρόπολη δεν έκανε απολύτως τίποτα, μάλιστα εμπόδισε  όλες τις προτάσεις και τις προσπάθειες των επάρχων για έργα.  Έκανε κάτι στη Γοραντζή, στο Χάσκοβο, στη Βόδριστα, στους Βουλιαράτες ή κάτι στο Πωγώνι. Απολύτως τίποτα.
Είδαμε σήμερα στην είσοδο της Δερβιτσάνης  αφίσες στα ελληνικά που καλούσαν τον κόσμο να ψηφίσει το κόμμα του Σαλί Μπερίσα. Προχωράμε μπροστά, έλεγε η αφίσα… Οι Δερβιτσιώτες όμως θα προχωρήσουν προς τα μπρος. Όχι όμως προς τον Σαλί Μπερίσα. Όπως έχουν κάνει πάντα από το 1991, με εξαίρεση το 2009 καθώς αρκετοί γελάστηκαν και ψήφισαν το «δικό τους παιδί»,  θα ψηφίσουν Ομόνοια – ΚΕΑΔ.
Οι Δερβιτσιώτες ψηφίζουν το δικό τους παιδί και όχι το «παιδί» του Σαλί Μπερίσα.
ΑΠΟ ΔΕΡΟΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου